zoll

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

nuž zolo, takto to vidím ja...

...snažíš sa niečo vo svojom živote zmeniť...
Nuž zolo, takto to vidím ja:
 
Ako som už povedala, snažíš sa niečo vo svojom živote zmeniť( už už sa niečoho zbaviť, albo niečo získať, čokoľvek).  Otáčajúci kruh je tvoj život, ktorý plynie, je tam však diera, trhlina, podľa toho usudzujem, že ti skôr niečo chýba - potrebuješ tú trhlinu vyplniť.  Môže to byť aj tak že práve tú trhlinu si si spôsobil sám, aby si mohol dačo dostať do toho života, čo chceš. A to je práve tá palička, ktorú sa tak úporne snažíš nasáčkovať do kruhu.  Si si vedomý toho, že času máš málo a že život plynie ďalej, nezastaví sa.
 
Čierna farba a farba tmavá vôbec je negatívum. Tieň( v tomto prípade tmavý tieň) je niečo, alebo niekto kto ťa ovplyvňuje(skôr by som povedala negatívne ovplyvňuje, ako pozitívne). Je to nejaká tá príťaž k tomu všetkému. Môže to byť aj nejaký tvoj komplex, ktorý máš a ktorý ti evidentne neuľahčuje život.
 
Nechápeš, ako sa ti nemôže stále dariť to, čo chceš dosiahnuť, napriek tomu, že sa tak strašne snažíš. Tým pádom sa viac zamýšľaš nad tým, prečo ti to nejde, a nie nad tým, ako to urobiť. Nejde ti to logicky zosúladiť. "Veď by to tak malo fungovať! Tak to predsa musí ísť. " Začínaš mať ten blbý pocit, prečo ti to nejde. Začínaš pochybovať, ale aj napriek tomu, sa stále viac a viac snažíš vyriešiť to. Metafyzické zákony sú niekedy silnejšie, ako zákony prírodné.  Pozoruješ ľudí naokolo, ako oni riešia podobné problémy.  Vidíš, že im sa to podarí, tak "prečo to tak isto nejde tebe? "
 
Navonok všetko vyzerá normálne, všetko je ako si povedal synchronizované. Je to teda asi len tvoj vnútorný boj, ktorý druhí ľudia nepozorujú. Ak nevyriešiš ten tvoj problém, tak sa naň nakopia ďalšie a budú sa len množiť a množiť(ako tie kružnice).
 
Dvaja ľudia sú v tvojom živote taký, ktorí ho, či chceš, či nechceš podstatne ovplyvňujú. Jeden je ten, ktorý sa ti smeje a druhý je ten, kto ho zahriakne. Cítiš sa byť nimi pozorovaný, možno práve to ťa znervózňuje.
 
Neviem, ako do toho zapadá výťah. Môže to podstatne ovplyvniť celý sen, ale čo sa týka kruhov a paličiek, tak je to jasné.
 
So what do you think?
 

drímzzz | stály odkaz

Komentáre

  1. vykladacka snov
    Jeej, ty si teda vo vykladani dobra. A nechcela by si aj mne vylozit par snov? Co si o tom myslim je to, ze ked uz niekto moze spravne interpretovat (rozumej vylozit) sen, tak je to prinajlepsom ten, komu sa snival. Ostatne pokusy ho vysvetlit su podla mna horsie, a to preto, lebo len dotycny, komu sa snival, sa najlepsie pozna a vie si dat veci do suvislosti... Tot moj nazor.
    publikované: 27.02.2005 17:36:30 | autor: lukas85 (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ad lukas85
    Interpretacia snu, ci inych predstav je predmetom psychoanalyzy. Pokial ta zmysel tych tvojich snov fakt zaujima, dam ti kontakt na prislusnu psychologicku autoritu.
    publikované: 27.02.2005 17:55:46 | autor: vlado (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Re: vlado
    Ja som psychoanalyzu nestudoval. Zato seba psychicky dost poznam (za tie roky) a nepotrebujem citat nejaku podradnu literaturu druhej alebo tretej triedy alebo si nechavat radit od nejakeho druhotriedneho alebo tretotriedneho odbornika, ked si myslim, ze najlepsim psychoanalytikom sameho seba som aj tak ja sam. Po druhe, skuitocne kvalitnej psychologickej literatury je na pultoch nasich (slovenskych aj ceskych) predajni pomerne malo. Avsak mal som to stastie precitat si aj prvotriednu psychologicku literaturu, ktora mi naozaj nieco dala (rozumej mala vplyv na moj zivot).
    publikované: 27.02.2005 18:09:00 | autor: lukas85 (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014