zoll

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

tajomstvo nedele...

...dnes by som sa s tebou rád podelil o jednu anomáliu vyskytujúcu sa pri nedeľnej návšteve kostola...
Po dlhom, ba priam nekonečnom týždni je tu zase – nedeľa. Deň pre niekoho oddychový, pre niekoho cestovný, pre niekoho sa zase nesie v tej duchovnej sfére.
 
Moja nedeľa bol cestovná. Po namáhavej ceste až na koniec sveta som sa rozhodol opäť niečim obohatiť svoj dlho zanedbávaný blog. Dnes by som sa s tebou rád podelil o jednu anomáliu vyskytujúcu sa pri nedeľnej návšteve kostola. Prirodzene tam nechodím sám, ale ako človek spoločenský (felis sapiens :)) zoberiem so sebou jedného z mojich malo dobrých známych, ci-li kamarátov (pozdravujem Frederika, inak známeho ako f**a*). Máme taký „secret“ rituál – a síce dávať stabilným návštevníkom (a my sa medzi nich tiež radíme) mená po viac, či menej slávnych osobnostiach. A tu už sú – naše hviezdy kostolnej lavice:
 
/ Not in alphabetical order /
 
Lawrence Ferlinghetti
Bill Gates
Ivanko Lexa
Anička Malíková
Madamme Pompadur (sa už však dlho neukázala a jej vek ma núti premýšľať nad tým, čí sa ešte ukáže)
Zachej (biblická postava)
James Bond
A dnešní nováčikovia: Pat a Mat plus Che Guevara (organista Kamil M.)
 
As ya can see nie je ich veľa, ale možno som na niekoho zabudol. Týmto vyzívam práve teba, Fredy, ak si na niekoho ešte spomenieš, tak ma upovedom, by sme takto spoločnými silami napravili neúmyselnú krivdu...
 

society and so... | stály odkaz

Komentáre

  1. DODATOK_#01
    Tak konecne som sa sem preklikal a veru nezostava mi nic ine, ako zaspominat na nejaku tu ostatnu nedelu a zalovit v mojej memory po nejakych este nespomenutych menach. Myslim, ze by stalo za to spomenut aj jedneho *U*E zamestnanca s jeho onanovania-chtivym syncekom(zdravim jurko;)),ktorym sme nicky este nestihli vymysliet. Dalej mame jednu super maminu (familiarne nazvanu Jebacka)aj s nemenej atraktivnou dcerenkou...
    K tej Madamme Pompadour - myslim,ze jej meno len zbytocne zaplna drahocenne bitíky na tomto blogu,lebo jej datum zivotnosti vyprsal uz davno a doteraz zila len z nejakeho "pamatoveho efektu":)
    tot vsjo,na viac sa nepamatam...
    4MEN
    publikované: 09.03.2005 19:09:08 | autor: Frederiqu3 (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. dakujem, dakujem...
    za dodatok, ale jemnejšie vyjadrovanie by ti akiste neuskodilo, ak nie prospelo :)) zdraviiim
    publikované: 10.03.2005 08:03:09 | autor: zoll (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. DODATOK_#02
    Jemnejsie vyjadrovanie? To mam akoze pisat namiesto onanovanie chtiveho > rychlo-self-upokojujucou-cestou-dosiahnutia-rucno-aempiricky-chtiveho-ukojenia....?
    papa;)
    publikované: 10.03.2005 13:23:45 | autor: Frederiqu3 (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. DODATOK_#03
    A som tu zase:) iba by som chcel podotknut,ze jestvuje meno pre novu bytost nasich nedelnych session, a to je: 5, 4, 3, 2, 1, Mata-Hari(vzdy elegantne oblecena s nikotinovym prizvukom v ustach;))
    publikované: 20.03.2005 14:00:32 | autor: Frederiqu3 (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. zdravim...
    mata-hari skoro skonci. ale podivne je, ze nech dojde akokolvek neskoro, vzdy si najde place na sedenie, nech je kostol akokolvek plny... nieco na tej prezyvke bude... ktovie, co robi vo volnom case :))))
    publikované: 21.03.2005 09:53:25 | autor: zoll (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014