zoll

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

i'm switching to love & imaginary sex

if possible

...
(Magické tri bodky, článok venovaný znalým problému neexistujúcej kopulácie a fingovania. Fingovania toho, že vôbec žijeme. Ťažká úloha pre začiatočníka.)





deadly innocent... | stály odkaz

Komentáre

  1. :))
    publikované: 22.09.2006 11:10:45 | autor: lulla (e-mail, web, autorizovaný)
  2. ...
    za troma bodkami sa vsak moooze skryvat viac ako fingovanie zivota (zeby noveho?), ci metuci vzdych do tmavej dlhej noci (alebo uz rana? ) nie : )
    neda mi vsak nespomenut starnuci smrad zo spodneho okna - podlaziii smer peklo, to by tri bodke neboli v tu fingovanu noc asi ono : ) . . .
    publikované: 01.10.2006 14:16:17 | autor: fingovany chapatel (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. ...
    3 ... su nielen stylove, ale aj funkcne, prakticke, hlboke,. . . rovnako ako vztycit prst smer hor neni take obycajne, a nekto to umi so sarmom! tym teraz nemyslim tento plebs. . .ale konkretnu jednu, sak vjes, osobu

    inak, ked sa dnes konecne dostanem v postel, asi to bude krem rezania to jedine co sa mi bude snivat. este mozno o vodnikovskych fuzkoch lebo tie sice sarmantne nie su ale maju neco do seba! : )
    publikované: 01.10.2006 14:22:23 | autor: pani nickova (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. *chapatelovi
    konkretnu jednu vec ti poviem, sak vies what do i mean. je to niekto kto v noci do toho hotela nedosiel a ja sm sa obesil. alebo mozno este lepsie. dosiel a s radostou mi pomohol. je to over od nas z domu. chvalabohu. konecne. definitivne :))

    postel je sice super, ale spat nemozem. sm ozaj jak troska po vcerajsku, dnesku a tak, su know. a navyse prechadzajuca noc bola hodne nestandardna vo viacerych ohladoch :)) ale keby sa to vsetko vratilo spat s radostou to to prezijem este aj tri krat (vynechame nakupy... zara, h&m, mango a hlavne bubble club :)) ) za mrstnu ruku to stoji.

    stacilo, you know :)) tolko spolocneho fingovaneho je nebezpecne. ale telepatia to isti. prave ked sm si spomenul, ze sak sa ani neozvala, mrcha :)) sup, esemeska, komentar... dobree hovorim si, z toho nieco bude. slubny zaciatok je viac jak forkom do oka, a hned bude tvoj double-piece-body-part vitat moju ruku ako znamenie tohto neviditelneho spojenia. mame skratka bezdratovu siet ktoru mozno len zavidiet... zeby? no skratka nebezpecna predstava, velmi nebezpecna. nieco ako ked vyberas cestu na nadrazi. teraz by sm isiel uz len dlhym podchodom... ide totiz o zivot, vies? mozno prave o ten neexistujuci. novy, ci stary, nie za 15000 sa to oplati. bola by to adventure. uz len to, odchovat ho na zbytkoch vodnikovych fuzov a mrstnej ruky. skratka laska na prvy pohlad... co myslis? zavedieme do praxi?
    publikované: 01.10.2006 14:37:33 | autor: zoll (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014